Задай като начална страница

неделя, 25 The февруари

Класиране на таблетките за отслабване - Piperine Forte - Capsiplex - Bioperine

Вижте кои продукти са най-добрите на пазара

Website не работи!

 • Място

  1

  Цена: 67 лв

  Поръчайте сега

  PIPERINE FORTE

  Оценка на редакцията:

  Opis:

  Най-висока концентрация от пиперин в сравнение с всички останали препарати на пазара. Спрямо ефикасността на продукта, цената му е ниска. След 30 дни употреба теглото се намалява с 6 килограма. Няма странични ефекти. След повече от месец прием не се наблюдава и йо-йо ефект. Освен намаляването на теглото се забелязва и подобрение на общата кондиция и концентрацията. Абсолютен номер 1 в нашия ранкинг.

  Производител:

  Уебсайт на производителя:
  www.piperineforte.com
 • Място

  2

  Цена: 96 лв

  Поръчайте сега

  CAPSIPLEX

  Оценка на редакцията:

  Opis:

  В продукта пиперинът е изключително помощна субстанция. Висока концентрация на пиперин за продукт с много елементи. Цената е адекватна за качеството и ефикасността на продукта. Приложението е подобно на това в случая на Пиперин форте – една лесна за поглъщане капсулка. Стандартна опаковка от 30 капсули за едномесечно лечение. След 4 седмици прием теглото се намали с 3,5 кг. Единственият страничен ефект беше чувствителното намаляване на апетита. В продължение на 3 седмици от спирането на препарата не се появи йо-йо ефект. Допълнителен плюс беше видимото подобрение на енергичността на тялото.

  Производител:
  Advanced Health Ltd.

 • Място

  3

  Цена: 91 лв

  Поръчайте сега

  BIOPERINE

  Оценка на редакцията:

  Opis:

  Прекомерно висока цена в сравнение с ефикасността на продукта. Опаковката е от 120 таблетки, но трябва да се приемат по две таблетки дневно. След месец употреба успях да сваля 2,5 кг. По време на употреба на препарата се появиха странични ефекти като подуване и болки в корема. Преимуществото на препарата е липсата на йо-йо ефект. Допълнително преимущество е ускореният метаболизъм.

  Производител:
  Sabinsa Corporation

 • Място

  4

  Цена: 90 лв

  Поръчайте сега

  TURMERIC

  Оценка на редакцията:

  Opis:

  Продукт с много елементи, с относително ниско съдържание на пиперин. Цената е завишена. Опаковката е от 60 капсули, но приемът е два пъти на ден, което е неудобно за потребителя (честотата на прием на препарата). По време на прием на препарата се препоръчва физическа активност. Това условие не се изпълни и след 4 седмици теглилката показа само 2 кг по-малко. 2 седмици след спиране на препарата килограмите се върнаха, значи се появи класическият йо-йо ефект. Плюсът е липсата на странични ефекти.

  Производител:
  Sandhu's

 • Място

  5

  Цена: 58 лв

  Поръчайте сега

  PINKSLIM

  Оценка на редакцията:

  Opis:

  Композиция от разнообразни елементи, подпомагащи отслабването. Най-ниско съдържание на пиперин сред тестваните продукти. Опаковка със 120 таблетки на ниска цена, но за съжаление ефектът е почти нулев. След месец употреба се свали само 1,5 кг. Допълнително се появиха притесняващи странични ефекти, свързани с храносмилателната система (гадене и болки в коремната област). Преимуществото е, че няма йо-йо ефект.

  Производител:
  FA Nutrition Pink Slim